Over ons

Wie zijn wij?

Buroseven is een jong grafisch bureau uit Wervik, opgestart door grafisch ontwerper Sven Masschelein in 2008. Wij leggen de focus op een sterke visuele communicatie en stijlvolle vormgeving. We gaan ervan uit dat vorm en inhoud evenwaardig en van het hoogst haalbare niveau moeten zijn.

We hechten enorm veel belang aan persoonlijk contact zodat onze klanten alle ontwikkelingen kunnen volgen vanaf het brainstormen tot afgewerkt product.

Visuele communicatie start met een verhaal, wij luisteren graag naar dat van u. Aarzel zeker niet ons te contacteren voor een gratis prijsofferte of een afspraak!

Wat doen wij?

Of het nu gaat om een een website, brochure, logo, affiche, illustratie of een complete huisstijl, we hanteren hetzelfde principe: het moet aantrekkelijk, uniek, en bovendien uiterst functioneel zijn. We willen uw idee vertalen in een grafisch ontwerp dat exact vertelt wat u wil overbrengen.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven of projecten hun uitstraling te ontwikkelen door middel van creatieve print en web design.

Op onze portfolio vindt u een overzicht van enkele gerealiseerde projecten.

 
Back to top